LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio

La victòria se li resisteix al Llevant

L'equip granota ha perdut 1-2 contra el Nottingham Forest i encara no sap el que és guanyar en la pretemporada

Bouldini, en una acció del partit / Twitter: @LevanteUD

El Llevant ha perdut 1-2 contra el Nottingham Forest anglés en el segon amistós de la pretemporada. L'equip granota encara no coneix el triomf, després de l'empat en el debut contra l'Stoke City.

Yatesy ha avançat els anglesos trenta segons després que començara el partit i Danilo ha ampliat l'avantatge en el minut 20. Quatre minuts després, Cantero ha retallat distàncies amb un golàs des de fora de l'àrea.

En la represa, Javi Calleja ha introduït canvis per a donar minuts a tots els futbolistes, però el marcador ja no s'ha mogut. L'equip granota haurà de buscar la primera victòria de la pretemporada en el pròxim duel, que serà divendres que ve, contra el Qatar SC.