Espanya també sap reaccionar (4-1)

L'equip de Luis de la Fuente ha tombat el mur georgià després de rebre el primer gol en contra en l'Eurocopa

GRWPSVcb0AAdNQs
Álvaro Morata, Fabián Ruiz i Aymeric Laporte celebren el segon gol d'Espanya / Twitter: @sefutbol

La selecció espanyola s'ha classificat entre les huit millors d'Europa després de guanyar Geòrgia, amb remuntada inclosa. I és que per primera vegada en el campionat, la roja ha rebut un gol en contra i, per tant, no havia estat mai per darrere en el marcador.

Luis de la Fuente ha apostat pel mateix onze que va superar Itàlia, per la mínima (1-0), però amb molta superioritat, en el segon partit de la fase de grups. En l'equip caucàsic, el valencianista Giorgi Mamardashvili i el granota Giorgi Kochorashvili tornaven a ser de la partida.

El domini de la pilota l’ha tingut Espanya des del primer minut, però, després de diverses intervencions de Mamardashvili, el primer colp l'ha pegat Geòrgia, després d'un contraatac que ha acabat amb un gol en pròpia de Robin Le Normand.

Amb més de 70 minuts al davant i amb un rival tancat arrere, el combinat espanyol ho ha intentat i, després d'altres noves parades del porter del València, ha trobat l'empat amb un xut des de la frontal de Rodri.

Després del pas pels vestidors, el partit ha continuat amb el guió previst: Espanya avassallava Geòrgia. Els continus intents dels de De la Fuente han acabat donant els seus fruits. Primer amb el gol de Fabián Ruiz, després amb el de Nico Williams i, finalment, el de Dani Olmo.

Quatre gols que permeten a Espanya classificar-se per a quarts, on ja esperava Alemanya després de superar ahir Dinamarca. L'amfitriona, una de les seleccions més en forma del torneig, serà el rival perfecte per a mesurar les aspiracions d'una roja sense complexos.