Julián Calero: "Vull que els jugadors i el club tinguen una mentalitat guanyadora"

El nou entrenador del Llevant assegura que donarà tot el seu cor i la seua ànima pel club, però adverteix que no vol "mediocres" al seu costat

Entrevista a Julián Calero / À Punt Esports

En una entrevista en exclusiva amb À Punt Mèdia, el nou entrenador del Llevant, Julián Calero, no s'ha volgut marcar objectius per a la present temporada, perquè considera que ara seria "massa atrevit". A curt termini, en la pretemporada, sí que ha dit que el propòsit és tindre "el millor equip possible". Ell aposta per "una banda de jugadors que vagen tots a l'una i que vullguen objectius ambiciosos". "Que la gent marque els objectius que vullga, però el que realment els marcarà serà el que facen els jugadors dins del camp", ha conclòs.

Després de dos victòries en dos partits amistosos, Calero està content amb tota la plantilla, en què les peces, les noves i les velles, comencen a encaixar. Això sí, demana reforços per a la defensa: "Vull acabar de tancar la part de darrere, on més escassos anem i més dèbils hem sigut en temporades anteriors".

Respecte als nous fitxatges, s'ha mostrat content amb l'arribada d'Unai Elgezabal, Diego Pampín, Vicent Iborra i José Luis Morales, del qual està segur que es reivindicarà davant de l'afició. En el capítol de baixes, amb Giorgi Kochorashvili en la rampa d'eixida, Calero ha dit que espera que el jugador georgià es quede i ha destacat que s'està entrenant a un gran nivell amb els companys.

El nou tècnic granota assegura que donarà tot el seu cor i la seua ànima pel club, però adverteix que no vol "mediocres" al seu costat, sinó mentalitat guanyadora: "Vull que els jugadors i el club tinguen una mentalitat guanyadora". Al cap té recuperar el millor de la història llevantinista. L'equip que li agradaria és "el de Ballesteros, de Vezo, competitiu, difícil, dur... unit al Llevant de Paco López, amb capacitat de joc".

També ha tingut paraules cap a l'afició, a la qual considera fonamental per a pensar en cotes grans. "Si n'aconseguim alguna, serà perquè el Ciutat de València es converteix en un estadi poderós, al qual la gent li tinga respecte i per a això necessitem la nostra gent", ha conclòs.

També et pot interessar

stats