Victòria agònica en l'estrena de Pacheta (2-1)

L'equip groguet ha aconseguit tres punts molt valuosos en un partit decebedor

Jorgensen celebra el triomf / La Liga
Hèctor Salvador @apuntesports
16 de setembre 2023 - 21:54 Actualitzat: 17 de setembre 2023 - 18:39

L'efecte Pacheta ha acabat funcionant. El Vila-real ha aconseguit una victòria agònica per 2-1 contra l'Almeria en l'estrena a la banqueta del nou tècnic, amb un gol de Sorloth en el temps afegit. Els tres punts han sigut l'única nota positiva d'un partit decebedor, en què els andalusos han merescut millor sort.

La gran novetat en el primer onze de Pacheta ha sigut l'entrada del jugador del planter Carlos Romero, que ha ocupat el lateral esquerre pels problemes físics d'Alberto Moreno i la sanció d'Alfonso Pedraza. S'esperava un equip diferent, molt més dinàmic, però el ben cert és que els primers minuts del nou Vila-real del tècnic de Salas de los Infantes han decebut. L'equip groguet, molt pla i sense velocitat, no ha causat cap problema a l'Almeria del valencià Vicente Moreno, que es trobava molt còmode defenent i esperava la seua opció a la contra.

De fet, les millors ocasions de gol han sigut per als andalusos, però Jorgensen ha evitat mals majors. I tant d'anar el cànter a la font, arriba que es trenca. Akieme ha guanyat l'esquena a la defensa local i ha superat Jorgensen per a inaugurar el marcador i provocar els primers xiulits a la graderia. Ja en el temps afegit de la primera part, una bona acció del debutant Romero per banda esquerra ha acabat amb una pilota morta en l'àrea, que Gerard Moreno ha aprofitat per a empatar. El resultat era, sense cap dubte, el més positiu d'un primer acte més que decebedor dels de Pacheta.

El guió del partit no ha canviat massa en la represa. Pacheta ho ha intentat donant entrada a Alberto Moreno, Comesaña i Ilias, però el pla no ha acabat de tindre efecte. De fet, les millors ocasions de gol han sigut per a l'Almeria i fins i tot Jorgensen ha evitat algun esglai amb les seues parades. I quan ja semblava que l'arribada del tècnic no tindria efecte, Sorloth ha donat la victòria als locals amb una rematada de cap en el minut 92.

El Vila-real suma la segona victòria de la temporada i, sobretot, agafa impuls per al futur. L'equip groguet debuta dijous en l'Europa League contra el Panathinaikos i diumenge visita Vallecas. Caldrà millorar per a continuar guanyant, però sempre és més fàcil fer-ho a partir d'un triomf.