BON DIA COMUNITAT VALENCIANA

El Vila-real s'adorm i el Barça capgira el marcador (3-4)

El conjunt groguet es deixa remuntar després d'haver capgirat un 0-2 en contra

Lewandowsky en una acció del partit

Vila-real i FC Barcelona han jugat un dels millors partits de l'actual campionat. Set gols i un xoc d'alternatives que ha finalitzat amb la victòria del conjunt blaugrana per 3-4 després de diversos canvis de dominador en el marcador.

La primera part ha començat amb un gran domini per ocasions i per possessió del conjunt groguet. De fet, ja en els primers minuts s'ha anul·lat un gol a Sorloth per fora de joc. També Baena i el mateix noruec han tingut ocasions en els següents minuts, però ha sigut el Barça qui s'ha avançat en el marcador. Primer Gavi de cap i després De Jong aprofitant un rebuig han posat el club blaugrana dos per davant quan només s'havien jugat 16 minuts de partit.

Lluny d'enfonsar-se, el conjunt entrenat per Quique Setién ha continuat fent el seu joc. Així ha sigut com el submarí ha capgirat el marcador.

En el minut 26, Foyth ha marcat de cap després d'un córner botat des de la dreta. L'empat ha arribat pocs minuts abans del descans. Una gran combinació entre Sorloth, Gerard Moreno i Pedraza ha acabat amb el gol a plaer del noruec després de la passada de la mort de l'andalús.

El principi de la segona part ha començat amb la mateixa dinàmica que la primera. De fet, ja en el minut 50, el Vila-real ha certificat la remuntada gràcies a un gol de Baena al pal llarg després de la cavalcada de Pedraza.

Però els canvis del Vila-real i les necessitats del Barça han canviat el partit. El conjunt blaugrana ha aconseguit el control i així ha sigut com ha arribat la remuntada definitiva. Primer Ferran Torres amb un gol després d'un rebuig i després Lewandowsky aprofitant una pilota que rebota en el pal han posat el 3-4 definitiu.

Amb aquesta derrota, el Vila-real es queda en la posició número 13 amb 1 victòria i dues derrotes i el Barça tercer a dos punts del Reial Madrid, primer.