LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio

El Vila-real goleja i guanya el primer partit de pretemporada (0-3)

Els gols de Gerard Moreno, Alfonso Pedraza i Ramón Terrats permeten guanyar els austríacs de l'Altach

Alfonso Pedraza ha fet el 0-2 en la victòria del Vila-real al camp del SCR Altach (0-3)
18 de juliol 2023 - 21:52

El Vila-real ha firmat la primera victòria de la pretemporada i ha millorat la seua imatge després de la golejada rebuda en el primer partit contra el Sankt Gallent en véncer per 0-3 al camp dels austríacs del SC Rheindorf Altach.

Gerard Moreno ha avançat els groguets a l'eixida d'un córner. Era el minut 21, i el Vila-real ja s'havia avançat en el marcador.

En la segona part, dos gols més. El primer d'Alfonso Pedraza (minut 57) amb una incursió per la banda esquerra que ha resolt amb un tir creuat. I el tercer i últim, per a Ramón Terrats (minut 74), que ha agafat un baló en el punt de penal per a batre la porteria austríaca.

El pròxim amistós del Vila-real serà dissabte, 22 de juliol (14 hores), contra un històric com el Feyenoord, vigent campió de l'Eredivisie, la lliga dels Països Baixos.