El Vila-real continua somrient

El conjunt groguet s'imposa al Las Palmas (3-1) i se situa tercer en la classificació

Els jugadors del Vila-real celebren un gol a la Ceràmica

El Vila-real aconsegueix una meritòria victòria a casa contra un Las Palmas més batallador del que s'esperava en un primer moment.

Pepe ha sigut el primer a avançar el Vila-real quan estava finalitzant la primera part. L'alegria amb què se n'anava el submarí al descans ha sigut ràpidament esborrada amb l'empat de Fabio Silva en el segon minut de la represa.

El Vila-real estava condemnat a patir. Amb l'empat, un xut de Las Palmas s'estavellava en el travesser. Tampoc ajudava el penal errat per Baena o el gol anul·lat a Barry per fora de joc.

Coses del destí, el mateix Barry tornava a avançar el Vila-real després que el VAR validara el gol. Amb el 2-1 i el Las Palmas a la desesperada, Baena a la carrera ha sentenciat i materialitzat una nova victòria del conjunt groguet. Esta el deixa tercer en la classificació, a un punt del segon, el Reial Madrid i a quatre del Barça.