A LA SACA
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

El Vila-real s'oblida de véncer

L'equip groguet ha empatat 1-1 contra el Niça en el sisé amistós de la pretemporada

Brereton celebra el gol / Twitter: @VillarrealCF

Una victòria en sis partits. Aquest és el pobre bagatge del Vila-real en una pretemporada en què està oferint més dubtes que certeses. El penúltim test de l'equip de Quique Setién abans del debut en la Lliga ha acabat amb un empat a un contra el Niça.

Després d'una primera part sense gols ni moltes ocasions, Ben Brereton s'ha estrenat com a golejador groguet cinc minuts després de la represa. L'angloxilé ha errat el llançament de penal, però ha aprofitat el refús del porter per a inaugurar el marcador. Però l'alegria ha durat a penes cinc minuts, ja que els francesos han restablit la igualada mitjançant Sanson.

Els groguets jugaran aquest diumenge l'últim partit de preparació contra el Newcastle amb l'objectiu d'aconseguir un triomf que els done moral amb la vista posada en el debut oficial. D'ací a una setmana, el Betis visita la Ceràmica en l'estrena lliguera del Vila-real i ja no val a badar.