Ivan i Tonet IV reeditaran la final de l'Individual de raspall

El d'Ontinyent s'ha imposat 25 per 15 a Marrahí en la primera semifinal, i el del Genovés ha derrotat 25-5 a Vicent en la segona

Tonet IV i Ivan, després de guanyar les semifinals
Tonet IV i Ivan, després de guanyar les semifinals / Twitter: @pilotapro

La final del Campionat Individual de raspall de 2024 serà la mateixa que la de l'any passat. Tonet IV, campió vigent, i Ivan, tornaran a lluitar pel títol de campió, en la partida que es disputarà el diumenge 16 de juny a les 11:15 hores al trinquet del Genovés, i que oferirà en directe la tele d'À Punt.

Ivan ha derrotat Marrahí 25 per 15 en la primera semifinal del mà a mà, que s'ha disputat al trinquet de la Llosa de Ranes (Costera). La igualtat ha sigut la tònica de la partida, amb els dos jugadors que han guanyat els respectius punts al dau fins al 15-15. De fet, només hi ha hagut una pilota de val al rest, a favor de Marrahí, però Ivan ha reaccionat per a acabar enduent-se el joc. I la primera que ha tingut el d'Ontinyent, en el sèptim joc, li ha servit per a imposar-se al rest. I, en el següent, no ha donat opció al de Castelló i ha certificat el pas a la final.

Tonet IV ha derrotat Vicent per 25 a 5, en la segona semifinal, disputada al trinquet de Bellreguard. El campió ha dominat la partida des de l'inici, jugant amb molta intensitat i no deixant a Vicent cap opció de reacció. Amb este resultat l'actual campió intentarà revalidar el títol la setmana que ve.

També et pot interessar

stats