Puchol II i Pere Roc II reeditaran la final de l'individual d'escala i corda de 2018

El de Vinalesa ha derrotat Marc per 60-55, i el de Benidorm ha superat De la Vega per 60-40

Puchol II i Pere Roc II
Puchol II i Pere Roc II / Funpival

Puchol II i Pere Roc II disputaran la final del XXXVIII campionat individual d'escala i corda - Trofeu President de la Generalitat, en una reedició de la final de 2018. La partida es disputarà dissabte que ve a les 17:15 hores al trinquet de Pelai, amb les càmeres d'À Punt com a testimoni.

El de Vinalesa va derrotar Marc per 60-55, en una partida molt emocionant disputada al trinquet Salvador Sagols de Vila-real i que ha suposat la reedició de la final de l'any passat.Puchol II va haver d'alçar quatre pilotes de partida per a classificar-se per a la quarta final seguida.

En la segona semifinal, disputada al trinquet de la Pobla de Vallbona, Pere Roc II ha superat De la Vega per 60-40. La partida ha sigut molt igualada i ha arribat a anar 40-40, però s'ha decantat a favor del Benidorm en el tram final. 

Puchol II persegueix el seu quart títol de l'Individual consecutiu i el sisé de la seua carrera. Si aconsegueix la victòria, igualarà Soro III, Sarasol i Genovés com a segons pilotaris amb més títols de campió. Pere Roc II busca el primer títol, després de perdre les finals de 2017 i 2018 contra Soro III i Puchol II, respectivament.

També et pot interessar

stats