Alcaraz, Bautista i Badosa a segona ronda, Pedro Martínez i Sara Sorribes, eliminats

La jugadora vallera cau en dos sets contra la italiana Jasmine Paolini

Carlos Alcaraz i Sara Sorribes
Carlos Alcaraz i Sara Sorribes

El tenista Carlos Alcaraz ja està en la segona ronda de Wimbledon, després de superar en tres sets l'estonià Mark Lajal per 7-6, 7-5 i 6-2. Un primer xoc superat sense dificultats excessives i que el posa un pas més prop d'aconseguir revalidar el títol a la gespa de Londres.

En l'eliminatòria següent tindrà davant el guanyador del partit entre Vukic i Ofner, números 69 i 45 del món.

En el mateix quadre, el valencià Roberto Bautista s'ha classificat a segona ronda després d'eliminat en tres sets el nord-americà Marterer.

No ha tingut la mateixa sort Pedro Martínez Portero, que ha perdut contra Tommy Paul en quatre sets.

En el quadre femení, la vallera Sara Sorribes ha caigut en la primera ronda contra la número 7 del món, Jasmine Paolini. Ha tingut molt prop guanyar el primer set, però finalment s'ha imposat l'agressivitat de la italiana, última finalista de Roland Garros. Una derrota que, tot i això, permetrà a Sorribes tornar a la terra batuda i concentrar-se en la pròxima gran cita de l'estiu, els Jocs Olímpics de París 2024, que se celebren d'ací a poques setmanes.

Qui sí que ha pogut superar la primera ronda és Paula Badosa. La tenista s'ha desfet de la txeca Muchova i s'enfrontarà a altra txeca, Fruhvirtova, en segona ronda.

També et pot interessar

stats