À PUNT NOTÍCIES MIGDIA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL CAP DE SETMANA

Bautista torna als octaus de Wimbledon tres anys després

El tenista de Benlloc s'ha emportat el duel de veterans contra l'italià Fognini 7-6 (6), 3-6, 5-7, 7-6 (1) i 6-4

Bautista, durant el partit contra Fognini / Agència Efe

El valencià Roberto Bautista s'ha classificat per als octaus de final d'un Grand Slam un any i mig després en superar Fabio Fognini en un duel de quasi quatre hores i mitja disputat entre ahir i hui.

El de Benlloc torna als octaus de final de Wimbledon —no ho feia des del 2021— i torna a estar entre els setze millors d'un gran torneig per primera vegada des de l'Obert d'Austràlia el 2023.

El partit de tercera ronda entre l'espanyol i l'italià es va suspendre divendres per pluja en el quart set. En la represa Bautista es va endur un tie break que Fognini va tirar quan perdia 5-1.

El tenista valencià ha començat el quint set trencant el servei de l'italià, que s'ha recuperat i ha arribat a dominar per 3-4 abans de perdre els últims tres jocs del partit.

Bautista, amb esta victòria, s'assegura un salt de quasi quaranta llocs en el rànquing i estarà com a mínim el 75 del món al final de Wimbledon.

El pròxim rival serà el nord-americà Tommy Paul, guanyador en Queen's i un dels favorits a guanyar el torneig. L'espanyol domina el cara a cara per 3-2, però Paul es va emportar els dos últims enfrontaments.

En cas de guanyar, es podria enfrontar en quarts de final a Carlos Alcaraz, que jugarà contra el francés Humbert. Paula Badosa és l'altra supervivent espanyola a Wimbledon i s'enfrontarà a Donna Vekic en octaus del quadre femení.