FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

El Benidorm cau contra el campió (45-34)

L'equip de Fernando Latorre, ja amb la permanència assegurada, no ha pogut trencar la imbatibilitat del líder

Un jugador del Bernidorm, en una acció d'atac / Twitter: @bmbenidorm

El Benidorm no ha pogut traure res positiu de la visita al campió de la Lliga Asobal, el Barça. L'equip de Fernando Latorre ha caigut per 45-34 contra un equip que compta els partits per victòries.

El duel s'ha trencat molt prompte, ja que els catalans, tot i que venien de celebrar el títol fa a penes tres dies, no s'han relaxat. El Barça ha imprés un ritme molt alt i ja guanyava per sis als deu minuts de joc (11-5). La renda al descans ja era d'onze gols (26-15).

Amb tot ja decidit, els locals han alçat el peu de l'accelerador en la represa i la distància no ha variat. Al final, 45-34, amb l'extrem Adrián Sánchez com a màxim golejador benidormer, amb set dianes.