A LA SACA
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

El Benidorm cau a Granollers (33-29)

L'equip de Fernando Latorre ha encaixat la segona derrota seguida en la Lliga Asobal

Un jugador del Granollers, en una acció del partit / Twitter: @BMGranollers

L'Handbol Benidorm ha patit la segona derrota consecutiva en la Lliga Asobal després de perdre 33-29 en la visita al Granollers. L'equip entrenat per Fernando Latorre es manté en sisé lloc amb díhuit punts, dos menys que els catalans.

El partit ha començat amb un ritme molt alt i els de la Marina Baixa han aprofitat el poc encert de cara a la porteria dels locals per a agafar la màxima renda del partit (6-10). Però el Granollers li ha donat la volta a la situació abans del descans, al qual s'ha arribat amb un marcador de 18-15.

En la represa, els catalans han continuat amb la bona dinàmica dels últims minuts de la primera part i han obert una escletxa important en el marcador (30-25). El Benidorm no ha abaixat els braços i ha aconseguit reduir distàncies en els instants finals, però no ha pogut fer res per evitar la derrota.

Nacho Vallés, amb set gols, i James Lewis, amb sis, han sigut els jugadors més destacats de l'equip de Fernando Latorre.