ESCOLA D'INFERMERIA
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR

El Benidorm s'estrena amb un triomf

L'equip entrenat per Sergio Carballeira ha derrotat 33-28 el Guadalajara en la primera jornada de la Lliga Asobal

Juan Carlos Sempere, en una acció d'atac / Twitter: @bmbenidorm

L'Handbol Benidorm ha començat la temporada amb bon peu. L'equip entrenat per Sergio Carballeira ha derrotat 33-28 el Guadalajara en la primera jornada i suma els dos primers punts en la Lliga Asobal.

Als benidormers els ha costat entrar en el duel (3-5), però amb el pas dels minuts han començat a trobar fórmules en atac per a desxifrar la defensa rival. I en el descans, els de Sergio Carballeira ja guanyaven de cinc gols (16-11).

En la represa, la diferència no ha parat de créixer i ha arribat a ser de nou gols (32-23), però la reacció final del Guadalajara l'ha reduïda als cinc finals. Ramiro Martínez, amb set dianes, ha sigut el jugador més destacat dels de la Marina Baixa.