El Critèrium i el Gran Fons de la Nucia ja calfen motors

Les proves es disputaran el 26 i 27 d'octubre i es podran seguir a través de la televisió d'À Punt

Imatge del Gran Fons

La televisió d'À Punt retransmetrà el Critèrium i el Gran Fons de la Nucia de ciclisme, que se celebraran els pròxims 26 i 27 d'octubre, quatre anys després de l'última cita. Llegendes del ciclisme com Claudio Chiapucci o líders de l'actual pilot com Van der Poel són només alguns dels grans noms d'esta edició.

Del ciclisme italià, i tal com feren a València el 1998 dos mites, el campió del Giro i doble campió del món, Gianni Bugno i el diable Claudio Chiapucci.

A la part espanyola, entre d'altres, el campió del món i guanyador de la Vuelta Alejandro Valverde i el medallísta olímpic Samuel Sánchez.

Donaran pas als grans noms de l'actual pilot, encapçalats per Van der Poel, bronze en el recent Mundial de Zúric o la sorpresa de la Vuelta, Pablo Castrillo, el jove prodigi aragonés guanyador de dos etapes.

Disputaran una prova de puntuació, d'eliminació, de fons i la més mediàtica, el duel com el que el 2004 va unir Óscar Freire a un cavall. En esta ocasió, Valverde contra el corredor de ral·lis Miguel Fuster.

El Gran Fons amb dos distàncies, 76 i 166 quilòmetres, amb els ports de Tudons, Confrides i l'Alt de Tàrbena com a principals fites, amb eixida i arribada a la Ciutat Esportiva Camilo Cano de la Nucia.