El Critèrium de la Nucia anuncia nous participants

Hi participaran més de vint ciclistes nacionals i internacionals i la prova, juntament amb el Gran Fons, es podrà seguir per À Punt

El Critèrium de la Nucia, que se celebrarà el pròxim 26 d'octubre, tindrà un cartell de luxe. Més de vint ciclistes nacionals i internacionals es donaran cita en "el millor Critèrium del món", en paraules de Javier Castellar, director del CD Pódium. Una festa del ciclisme que podran seguir per À Punt.

A les estreles del ciclisme ja confirmades —com Mathieu Van der Poel, Pablo Castrillo i Óscar Sevilla— i les llegendes Claudio Chiappucci, Gianni Bugno, Alejandro Valverde i Samuel Sánchez, l'organització anuncia més incorporacions de nivell. Gianni Vermeersch, company d'equip de Van der Poel i campió del món de gravel el 2022, estarà el pròxim dia 26 d'ocubre a la Nucia. L'uruguaià Thomas Silva serà un altre dels noms internacionals.

Pel que fa als ciclistes espanyols, Eugenio Sánchez i Urko Berrade representaran el Kern Pharma. També tindrà dos corredors el Movistar Team, amb Joge Arcas i Sergio Samitier. Óscar Rodríguez i Rubén Fernández seran els representants d'Ineos i Cofidis. L'Euskaltel-Euskadi aportarà tres corredors: el valencià Joan Bou, Andoni López de Abechuco i Luis Ángel Maté, que es retira enguany. També seran tres ciclistes qui representen el Burgos BH: Jesús Ezquerra, Óscar Pelegrí i José Manuel Díaz Gallego, mentre que l'alacantí Jaume Guardeño i Joseba López seran, juntament amb Thomas Silva, els corredors del Caja Rural-Seguros RGA. La llista de participants es completa amb Jaime Castrillo de Sabgal i Óscar Cabedo d'ABTF Feirense.

L'esdeveniment, que tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Camilo Cano, finalitzarà amb un enfrontament entre les llegendes espanyoles Samuel Sánchez i Alejandro Valverde i el duo italià format per Gianni Bugno i Claudio Chiappuchi.

També et pot interessar

stats