Dani Holgado manté el lideratge en el Mundial de Moto3

El pilot de Sant Vicent del Raspeig ha finalizat quart en el Gran Premi de l'Argentina

Dani Holgado, durant la carrera
Dani Holgado, durant la carrera / Nuno Veiga (Efe)

El Gran Premi de l'Argetina de motociclisme, la segona prova de la temporada, no ha deixat cap pòdium valencià. Els millors han sigut Dani Holgado i Arón Canet, que han sigut quarts en Moto3 i Moto2, respectivament.

En Moto3, Holgado ha creuat la meta en quart lloc, per darrere del japonés Tatsuki Suzuki, el brasiler Diogo Moreira i l'italià Andrea Migno. Amb aquest resultat, el pilot de Sant Vicent del Raspeig, que va guanyar el Gran Premi de Portugal, es manté com a líder del Mundial amb 38 punts, dos més que Moreira.

Els altres dos valencians de la categoria no han pogut puntuar. Ivan Ortolà ha finalitzat denové, mentre que Jaume Masià ha patit una caiguda quan anava segon.

En Moto2, el millor valencià ha sigut Arón Canet, que ha entrat a meta en quart lloc, per darrere de l'italià Tony Arbolino, el madrileny Alonso López i el britànic Jake Dixon. Just per darrere d'ells ha acabat Sergio García Dols, en la seua segona carrera en la categoria. L'altre valencià, David Sanchis, no ha pogut finalitzar la carrera.

En la classificació general, Canet és segon amb 33 punts, a huit d'Arbolino, mentre que Sergio García és onzé, amb 12.

També et pot interessar

stats