Djokovic esvaeix el somni de Bautista en Roland Garros

La valenciana Sara Sorribes continua en la competició en dobles

Roberto Bautista en Roland Garros
Roberto Bautista en Roland Garros / Efe: IAN LANGSDON

El serbi Novak Djokovic ha guanyat aquesta vesprada amb el castellonenc Roberto Bautista, tretzé jugador del món en l’ATP, per a arribar als huitens de final de Roland Garros, on s'enfrontarà al també espanyol Fernando Verdasco.

Djokovic, que ara mateix és el número 22 del món, va necessitar quatre sets, 3 hores i 48 minuts per a superar Roberto Bautista per tres sets a un. El partit va ser molt disputat. Bautista, que va superar l'uzbek Denis Istomin en primera ronda i el colombià Santiago Giraldo en segona, va rebre una abraçada afectuosa de Djokovic al final del partit.

El tenista de Castelló va poder ficar-se en el partit en el tercer set, però no va poder imposar-se en el desempat. El castellonenc a la fi va decidir jugar després de saber la recent mort de son pare. Al remat, el resultat va ser de 4-6, 7-6, 6-7 i 2-6.

D’altra banda la parella de valencianes Anabel Medina i Arantxa Parra també han caigut contra la parella formada per la taiwanesa Chang i la xinesa Yang (3-6 i 5-7).

Qui sí que ha passat a la ronda següent ha sigut la valenciana Sara Sorribes, amb la seua parella de dobles, la romanesa Sorana Cîrstea, que han guanyat la parella formada per la russa Svetlana Kuznetsova i la txeca Lucie Safarova per dos sets a zero. (6-3 i 6 a 2).

També et pot interessar

stats