Djokovic evita la medalla d'or d'Alcaraz

El tenista murcià s'ha de conformar amb la plata, després de perdre contra el serbi en dos sets (7-6 i 7-6)

Alcaraz felicita Djokovic
Alcaraz felicita Djokovic / Claudia Greco (Reuters)

L'or olímpic de Carlos Alcaraz haurà d'esperar, almenys, quatre anys. El tenista murcià ha caigut contra un gran Novak Djokovic, que ha completat la seua brillant carrera amb una de les poques coses que li faltaven, la medalla d'or en uns Jocs Olímpics. El serbi, que ha acabat desesperant el deixeble de Juan Carlos Ferrero, l'ha derrotat en dos sets (7-6 i 7-6).

La igualtat ha sigut la tònica del partit, amb els dos tenistes jugant a un gran nivell i mantenint els seus serveis. En el primer set hi ha hagut més oportunitats de trencament, però ni Alcaraz ni Djokovic les han aprofitades i tot s'ha hagut de decidir en el tie-break. El serbi, més encertat, se l'ha endut amb certa comoditat (7-3).

En el segon set tampoc no hi ha hagut trencaments de servei i novament s'ha hagut de recórrer a una mort sobtada. Djokovic, més tranquil, ha tornat a guanyar la partida contra un Alcaraz desesperat davant de la gran actuació del seu rival (7-2).

Alcaraz ha aconseguit la segona medalla de plata de la delegació espanyola en els Jocs Olímpics de París, després de la de  María Pérez en 20 km marxa. Espanya suma ja huit medalles, amb estes dos plates, l'or de Diego Botín i Florian Trittel en vela, i els bronzes de Sara Sorribes-Cristina Bucsa en tenis, Fran Garrigós en judo, Pau Echaniz en piragüisme i Álvaro Martín en 20 km marxa i Enmanuel Reyes Pla en boxa.

També et pot interessar

stats