Doble pòdium valencià a Austràlia

Arón Canet, en Moto2, i Dani Holgado, en Moto3, han finalitzat segons a Phillip Island

Fermín Aldeguer i Aron Canet lluiten per la victòria
Fermín Aldeguer i Aron Canet lluiten per la victòria / Joel Carrett (EFE)

El Gran Premi d'Austràlia, disputat al circuit de Phillip Island, ha deixat un doble pòdium valencià. Arón Canet i Dani Holgado han acabat la carrera en segon lloc en les categories de Moto2 i Moto3, respectivament. En MotoGP, la victòria ha sigut per al català Marc Márquez, que no es dona per vençut en la lluita pel Mundial.

Sext pòdium de Canet en la temporada

Arón Canet ha aconseguit a Austràlia el sext pòdium de la temporada i el quart en les cinc últimes carreres, després de travessar la meta en segon lloc. El pilot de Corbera ha estat lluitant per la victòria fins a l'última revolta, però finalment el triomf ha sigut per al murcià Fermín Aldeguer. L'altre pilot valencià que ha entrat en la zona de punts ha sigut Sergio García Dols, nové. Álex Escrig, desseté, i Jaume Masià, que no ha pogut acabar la carrera, se n'han anat de buit.

El japonés Ai Ogura, quart, ha deixat el Mundial pràcticament vist per a sentència. Ara avantatja Canet, segon, amb 65 punts, quan només en falten 75 per disputar-se. Sergio García és quart en la general, a un punt del segon lloc.

Dani Holgado, segon en Moto3

Dani Holgado ha pujat al pòdium per sèptima vegada esta temporada, després de finalitzar segon en el Gran Premi d'Austràlia. La victòria ha sigut per al ja campió del Mundial, el pilot de l'equip de Jorge Martínez Aspar David Alonso. Ángel Piqueras ha travessat la meta en dècim lloc, mentre que Iván Ortolá, que eixia des de la pole, no ha pogut acabar la carrera.

Remuntada de Marc Márquez

En la categoria reina, la victòria ha sigut per al català Marc Márquez, després d'una gran remuntada. El pilot de Cervera ha caigut fins al catorzé lloc després d'una mala eixida, però s'ha refet i ha aconseguit superar a tots els seus rivals per a imposar-se davant de Jorge Martín i Pecco Bagnaia.

El madrileny continua líder del Mundial, amb vint punts més que l'italià, mentre que Márquez es resisteix a donar-se per vençut. El català es troba a 79 punts de Martín, quan encara en queden 111 per disputar-se.

També et pot interessar

stats