Doble pòdium valencià al Gran Premi de l'Emília-Romanya

Aron Canet, en Moto2, i Ángel Piqueras, en Moto3, han finalitzat la carrera segons

Vietti i Canet, en l'última recta
Vietti i Canet, en l'última recta / Jennifer Lorenzini (Reuters)

El Gran Premi de l'Emília-Romanya ha deixat un doble pòdium valencià. Arón Canet i Ángel Piqueras han travessat la meta en segon lloc en les categories de Moto2 i Moto3, respectivament. Dani Holgado, que havia finalitzat tercer, ha caigut fins a la quarta posició per haver superat els límits de la pista en l'última volta.

Canet, amb la mel als llavis

Aron Canet ha finalitzat segon per segona setmana consecutiva, però se'n va d'Imola amb un regust amarg. El pilot de Corbera ha vist com Celestino Vietti l'avançava en els últims metres de l'última recta, quan tenia la victòria a tocar.

Canet, que havia aconseguit la pole, ha lluitat durant tota la carrera pel triomf amb Tony Arbolino i Vietti. Una errada del primer li ha permés situar-se líder en l'última volta, però la major velocitat punta de la moto del segon ha evitat la segona victòria del de Corbera en Moto2.

Sergio García Dols no ha pogut acabar la carrera per una caiguda, però es manté segon en la classificació general, a 22 punts del líder, el japonés Ai Ogura. Álex Escrig ha finalitzat en el lloc 24é, mentre que Jaume Masià tampoc no ha pogut acabar la prova.

Segon pòdium seguit de Piqueras

En Moto3, la victòria ha sigut per al líder del Mundial, David Alonso, pilot de l'equip de Jorge Martínez. Per darrere d'ell ha travessat la meta Ángel Piqueras, que ha tornat a pujar al pòdium per segona setmana seguida, després del triomf a Misano.

Holgado, que ha finalitzat tercer, s'ha hagut de conformar amb el quart lloc per una sanció per haver superat els límits de la pista en l'última volta. Però el pilot de Sant Vicent del Raspeig puja fins al segon lloc de la general, encara que molt lluny del líder. Iván Ortolá ha sigut quint, mentre que Vicent Pérez no ha pogut acabar la carrera.

També et pot interessar

stats