Dubljevic i el València Basket separen els seus camins

El pivot montenegrí deixa el club taronja després d'onze temporades

Dubljevic abandona el València Basket

Temps de canvis en el València Basket. El club taronja ja ha confirmat sis baixes i la xifra encara podria créixer. L'últim adeu a confirmar-se ha sigut el de tota una llegenda, el capità Bojan Dubljevic. Ni més ni menys que el jugador amb més partits en la història del club, el màxim anotador i el màxim rebotejador, que ha vestit la camiseta taronja durant onze temporades.

Dubljevic va arribar a València el setembre del 2012, procedent del Buducnost Podgorica, i poc a poc s'ha anat convertint en tota una institució en el club. Va ser clau en la consecució de l'únic títol de Lliga del València Basket, la temporada 2016-2017. A més, ha guanyat dos EuroCups i una Supercopa d'Espanya amb la camiseta taronja. El club retirarà la seua camiseta amb el número 14 i una vegada que es retire li posarà el seu nom a una de les pistes de L'Alqueria del Basket.

La baixa del montenegrí és la sisena que confirma el club fins ara, després de les de Sam van Rossom, Klemen Prepelic, Shannon Evans, Kyle Alexander i Nenad Dimitrijevic. Però podrien no ser les úniques, ja que Jasiel Rivero i Jared Harper també acaben el contracte.

El nou director esportiu, Luis Arbalejo, tindrà faena per davant després que més de mitja plantilla no continue. I tot, en una temporada en què el València Basket tornarà a jugar l'Eurolliga.

També et pot interessar

stats