La FIM indemnitzarà Carlos Tatay

El pilot valencià havia denunciat que es qüestionara la seua invalidesa, però l'organisme ha rectificat i pagarà finalment tota la cobertura associada per l'accident a Portimao

Carlos Tatay, en una imatge d'arxiu
Carlos Tatay, en una imatge d'arxiu / Twitter: @SAGRACINGTEAM

Les queixes de Carlos Tatay en què criticava la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) per qüestionar la seua invalidesa després de la caiguda a Portimao han tingut efecte immediat. L'organisme ha rectificat i finalment pagarà "la cobertura d'invalidesa resultant de l'accident, fins i tot abans que l'assegurança prenga qualsevol decisió".

Poc després que el pilot valencià publicara el vídeo, que va tindre una gran repercussió en les xarxes, el president de la federació, Jorge Viegas, li va telefonar per a acostar postures. L'organisme assenyala que la carta que va motivar la protesta de Tatay era fruit d'un malentés amb l'asseguradora.

En principi li havien dit que no li corresponia la invalidesa perquè competia en ral·lis adaptats, tot i que l'accident l'ha deixat en cadira de rodes. Però finalment el pilot valencià rebrà la indemnització completa per part de la FIM, encara que continue participant en competicions adaptades a la seua invalidesa.

També et pot interessar

stats