Ara en la televisió
BON DIA COMUNITAT VALENCIANA

L'Handbol Elx sentencia l'eliminàtoria contra el Byala (54-13)

Les de Rocamora han sigut molt superiors a l'equip búlgar, a qui tornaran a enfrontar-se diumenge a l'Esperanza Lag

Les jugadores de l'Handbol Elx, durant el seu primer partit europeu de la temporada / Twitter: @cbm_elche

L'Atticgo Handbol Elx ha deixat resolta, en el partit d'anada, l'eliminatòria de segona ronda de l'EHF Copa Europea contra l'HC Byala de Bulgària. D'aquesta manera, el duel de tornada, que es disputarà diumenge a les 11:30 hores —també al pavelló Esperanza Lag— serà un tràmit.

L'equip que entrena Joaquín Rocamora ha començat la temporada de manera espectacular, amb tres victòries en tres partits de la Lliga Guerreres Iberdrola, el millor inici de la seua història, al qual dona continuïtat a Europa en una competició en què aspira a arribar a la gran final després de quedar-se a les portes el passat curs.

Després d'arribar al descans amb un avantatge de 24 gols (31-7), l'equip il·licità ha elevat la diferència fins al gol 41. Aquest resultat permet afrontar el segon compromís sense pressió i amb l'opció que l'entrenador puga dosificar les jugadores i repartir els minuts.