Històric pòdium valencià en Moto3 a Misano

Ángel Piqueras, Dani Holgado i Iván Ortolà finalitzen en les tres primeres posicions a San Marino

Ángel Piqueras, Dani Holgado i Iván Ortolà, en el pòdium de Moto 3 de Misano
Ángel Piqueras, Dani Holgado i Iván Ortolà, en el pòdium de Moto3 de Misano

Històrica carrera per al motociclisme valencià. Els pilots Ángel Piqueras, Dani Holgado i Iván Ortolà han acabat en les tres primeres posicions del pòdium al circuit de Misano de San Marino en la categoria de Moto3.

Un pòdium que ha parlat íntegrament en valencià i que permet Holgado i Ortolà consolidar-se en les primeres posicions de la classificació general, encara que serà molt difícil arribar als punts que ja té David Alonso, principal candidat a apoderar-se del títol.

No obstant això, Misano ha sigut talismà per als tres valencians, que han fet una gran carrera. És més sorprenent encara tenint en compte que només Ortolà eixia entre les tres primeres posicions. De fet, ho feia en la mateixa posició en què ha finalitzat. Piqueras, per la seua banda, ha remuntat des de la quarta posició i Dani Holgado, des de la sèptima.

Canet, segon en Moto2

El gran cap de setmana per al motociclisme valencià l'ha completat Aaron Canet, que ha arribat segon en Moto2. El de Corbera eixia quart i ha pogut remuntar fins a la segona posició durant la carrera.

Amb este pòdium, Canet puja una posició en el mundial de pilots i ja és huité amb 111 punts, molt lluny del líder, Ai Ogura, campió en el Gran Premi de Misano.

També et pot interessar

stats