Iván Ortolá, campió a Assen

El Pepino de Puçol ha superat el local Veijer en l'última volta i ha creuat la meta primer per dotze mil·lèsimes

El 48, Iván Ortolá, durant la carrera d'este diumenge
El 48, Iván Ortolá, durant la carrera d'este diumenge / Reuters

El valencià Iván Ortolá ha aconseguit la victòria en Moto3 en el Gran Premi dels Països Baixos, celebrat en el circuit TT d'Assen, per davant del neerlandés Collin Veijer i del seu company d'equip en KTM, el també espanyol David Muñoz.

Veijer va lluitar fins a l'última corba per ser el primer neerlandés a guanyar 'a casa' 35 anys després, però Iván Ortolá ha sabut jugar les seues cartes i, amb una estratègia perfecta en l'última variant, ha aconseguit el tercer triomf de la seua carrera esportiva. El Pepino de Puçol torna al més alt del pòdium un any després de guanyar el Gran Premi d'Espanya 2023 a Jerez de la Frontera.

Ángel Piqueras, d'Aiora, ha acabat octau després de començar des de la pole position. D'una altra banda, Dani Holgado, de Sant Vicent del Raspeig, també suma punts després d'acabar en l'onzena posició.

David Alonso es manté al capdavant de la classificació general amb 154 punts, seguit de Veijer (115), Holgado (111) i Ortolá (105).

Tercera posició valenciana en Moto2

El pilot de Borriana Sergio García Dols ha acabat en la mateixa posició en què iniciava una carrera que ha guanyat el japonés Ai Ogura, per davant del també espanyol Fermín Aldeguer. Els altres valencians han acabat fora dels punts: Arón Canet ha caigut mentre que Álex Escrig i Jaume Masià han finalitzat en la posicions 21 i 24, respectivament.

El pilot de Borriana manté el lideratge amb 138 punts, seguit d'Ogura (124), Joe Roberts (115), Alonso López (87) i Aldeguer (83).

També et pot interessar

stats