Jordan Díaz, or en triple salt

L'atleta cubà nacionalitzat espanyol s'ha proclamat campió en la final de triple amb un salt de 17,86 metres i suma la quinzena medalla espanyola en els Jocs Olímpics

Jordan Díaz, en un dels salts
Jordan Díaz, en un dels salts / Aleksandra Szmigiel (Reuters)

Les últimes hores del divendres han donat dos alegries a Espanya en els Jocs Olímpics de París, després de les decepcions en escalada, gimnàstica rítmica, piragüisme i futbol femení, i l'handbol masculí. Poc després que la selecció masculina es penjara l'or en futbol, Jordan Díaz ha aconseguit la quinzena medalla per a la delegació espanyola amb un or en triple salt.

L'atleta cubà nacionalitzat espanyol s'ha proclamat campió en la final de triple amb un salt de 17,86 metres en el primer intent. El quart or dels Jocs suposa la quinzena medalla per a Espanya, que ja en té assegurades dèsset, amb les finals de la selecció femenina de waterpolo i de Ayoub Ghadfa en boxa.

Amb el quart or, després dels aconseguits per la selecció masculina de futbolDiego Botín i Florian Trittel, en la classe 49er de vela, i María Pérez i Álvaro Martín, en la marató de marxa per relleus mixtos, Espanya suma ja quinze medalles en els Jocs Olímpics de París. El medaller espanyol el completen les tres plates de l'equip femení de bàsquet 3x3, de Carlos Alcaraz en el torneig individual de tenis i de María Pérez en 20 km marxa; i els huit bronzes de Craviotto, Cooper, Germade i Álvarez en el K4 500 m de piragüisme; de Joan Antoni Moreno i Diego Domínguez en el C2 500 m de piragüisme; de l'equip espanyol de natació artística, de Sara Sorribes-Cristina Bucsa en tenis, de Fran Garrigós en judo, de Pau Echaniz en piragüisme, d'Álvaro Martín en 20 km marxa i d'Enmanuel Reyes Pla en boxa.

També et pot interessar

stats