L'Handbol Elx es queda a les portes del títol de Lliga

L'equip franjaverd s'ha quedat a només un gol de forçar la pròrroga en el segon partit de la final del play-off pel títol (27-27)

Celia Guilabert, en una acció del partit
Celia Guilabert, en una acció del partit / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx no ha pogut completar el doblet de títols esta temporada, però ha caigut amb honors. L'equip franjaverd s'ha quedat a només un gol de forçar una pròrroga de deu minuts per a decidir el campió de la Lliga Guerreras, després d'empatar 27-27 contra el Bera Bera a l'Esperanza Lag. La victòria de les basques en el primer partit els ha valgut per a proclamar-se campiones.

L'equip de Joaquín Rocamora ha començat amb dubtes i el Bera Bera ho ha aprofitat per a avançar-se en el marcador (0-2). Però a poc a poc les il·licitanes s'han anat despertant i, fins i tot, han disposat d'una renda de cinc gols, encara que s'ha arribat al descans amb 15-11 en el marcador.

En la represa, l'avantatge local ha crescut fins als sis gols, però quan semblava tot a favor per a forçar el temps extra, ha arribat la reacció visitant. A les franjaverdes se'ls han acabat les idees en atac i les basques ho han aprofitat per a anar retallant distàncies. Fins i tot han aconseguit anar guanyant per dos gols (23-25), però l'Elx no s'ha rendit i ha restablit la igualada (26-26). Un gol del Bera Bera en l'últim minut ha complicat molt les coses, però les de Rocamora encara han tingut l'última possessió per a tractar de guanyar.

Tot i la tristesa final, l'Elx tanca una gran temporada amb el títol de l'EHF European Cup i amb el subcampionat en la Lliga Guerreras. La temporada que ve, les franjaverdes tornaran a tractar d'aconseguir l'únic títol que els falta, la Lliga, després de dos subcampionats consecutius.