A LA SACA
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

L'Universitat d'Alacant diu adéu a la Copa de la Reina de futbol sala

L'equip ha perdut 6-1 davant l'Atlètic Navalcanero en el partit de semifinals de la Copa de la Reina a Cadis.

Les xiques de l' Universitat d' Alacant han caigut davant el Navalcarnero.

Dura derrota de l'Universitat d' Alacant per 6 a 1 davant el poderós Atlètic Navalcanero. A pesar del resultat, la primera part del partit ha estat molt igualada. Al minut 2 estrenava el marcador l' equip madrileny i al 3, era Elena qui posava l'empat a un en l'electrònic. El 2 a 1 el firmava Nere abans del descans.

En la segona part les universitàries s'han vist superades clarament pel conjunt d'Andrés Sanz. En 5 minuts els han fet tres gols, i ja a les acaballes del duel Marta Pellegrini posava el defininitiu 6 a 1 amb què ha finalitzat el partit que deixa a les alacantines fora de la copa.

L'Universitat Alacant arribava a la semifinal en desfer-se ahir de l' Alcorcón per 5 a 3 en un partit molt disputat en què les alacantines necessitaren la pròrroga per a superar el rival. Arrere deixen una temporada excel·lent, les universitàries van aplegar a l'última jornada amb possibilitat d'endur-se el trofeu, però finalment van ser les murcianes del Jimbeé Roldán les que es proclamaren campiones.