Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Pedro Martínez Portero es corona a casa

El tenista d'Alzira compleix el pronòstic i guanya la Copa Faulcombridge

D'esquerra a dreta: Pablo Andújar, director del torneig; Jaime Faria, finalista; Pedro Martínez, campió, i Ole Andresen, president del Club de Tenis València / À Punt Mèdia

Pedro Martínez Portero, primer cap de sèrie de la Copa Faulcombridge que s'ha disputat esta setmana a València, s'ha proclamat campió del torneig, de categoria ATP Challenger 125, en derrotar el portugués Jaime Faria (6-1 i 6-3).

El tenista d'Alzira (Ribera Alta) ha guanyat cinc partits seguits, sense perdre cap set, per a guanyar el torneig que es disputa al Club de Tenis València i que ha canviat les dates per a establir-se com una opció potent per a tancar la temporada de terra batuda a Europa.

Abans de la final, Martínez, actualment en el lloc 45 del rànquing mundial, va superar el nord-americà Emilio Nava (7-6 i 7-6), el francés Gea (6-3 i 7-6), el peruà Buse (7-5 i 6-3) i el colombià Galán (7-5 i 6-3).

Creat el 1933, el torneig va ser en el seu moment conquistat per jugadors com Manolo Santana, Manuel Orantes i David Ferrer i enguany ha pujat de categoria dins de la classificació de l'ATP.