Roberto Bautista, en la primera llista de David Ferrer per a la Copa Davis

El tenista de Benlloc formarà equip amb Alcaraz, Davidovich i Granollers en la fase de grups de les finals de la Copa Davis que tindran lloc a València

L'equip espanyol per a la Copa Davis
L'equip espanyol per a la Copa Davis / Twitter: @CopaDavis

David Ferrer ha donat a conéixer la primera llista com a capità espanyol de la Copa Davis. L'extenista de Xàbia ha convocat Carlos Alcaraz, actual número u del món, Alejandro Davidovich, semifinalista en el Masters 1000 de Toronto, el belloquí Roberto Bautista i Marcel Granollers per a la fase de grups de les finals de la Copa Davis que tindrà lloc a València del 12 al 17 de setembre.

En aquesta convocatòria encara falta un cinqué integrant, que es decidirà més endavant, i que podria ser el també valencià Bernabé Zapata, que ha rendit a un gran nivell en els últims mesos. Els rivals en aquesta fase seran la República Txeca, Corea del Sud i la Sèrbia de Novak Djokovic.

El debut d'Espanya serà el 13 de setembre contra la República Txeca, i després s'enfrontarà a Sèrbia el divendres 15. El duel contra Corea del Sud, el diumenge 17, tancarà la participació en aquesta fase. L'equip de Ferrer haurà d'acabar entre els dos primers classificats del grup C per a aconseguir un bitllet per a la final a huit, que tindrà lloc a Màlaga del 21 al 26 de novembre.

Ferrer, que substitueix Sergi Bruguera en el càrrec, ha assegurat que veu l'equip en un bon estat de forma i que els jugadors convocats estan fent una bona temporada. El capità veu les eliminatòries molt igualades i creu que Sèrbia és el rival a batre.

També et pot interessar

stats