Sara Sorribes guanya la primera medalla valenciana a París

La tenista de la Vall d'Uixó s'ha penjat el bronze en el dobles femení de tenis dels Jocs Olímpics, formant parella amb la càntabra Cristina Bucsa

Sorribes, amb la medalla de bronze
Sorribes, amb la medalla de bronze / Claudia Greco (Reuters)

La primera medalla valenciana en els Jocs Olímpics de París s'ha fet esperar nou dies. La seua protagonista ha sigut la vallera Sara Sorribes, que ha aconseguit el bronze en el torneig de dobles femení de tenis, formant parella amb la càntabra Cristina Bucsa.

Les espanyoles han derrotat les txeques Karolina Muchova i Linda Noskova en dos sets (6-2 i 6-2), en el partit pel tercer lloc. Sorribes i Bucsa han començat molt bé i han aconseguit trencar el servei de les seues rivals en el primer joc del partit. Les dos espanyoles han mantingut el servei i encara han fet un altre break per a guanyar còmodament el primer set.

La segona mànega ha començat de la mateixa manera, amb un altre break de Sorribes i Bucsa. I tot i que les txeques han aconseguit trencar el servei de les espanyoles per primera vegada, la superioritat de la valenciana i la càntabra s'ha acabat imposant per a tancar el partit per la via ràpida.

Esta és la sisena medalla de la delegació espanyola en els Jocs Olímpics de París, la quarta de bronze. Abans s'han penjat un metall Fran Garrigós en judo, Pau Echaniz en piragüisme i Álvaro Martín en 20 km marxa (bronze), María Pérez també en 20 km marxa (plata) i Diego Botín i Florian Trittel en vela (or).

Sorribes es converteix en la primera dona de la província de Castelló que guanya una medalla olímpica, després de les quatre que tenen Agustín Sancho, José Luis Ballester, Pablo Herrera i Pau Torres.

També et pot interessar

stats