Sergio García manté el lideratge, tot i no puntuar a MotorLand

El pilot de Borriana veu reduït el seu avantatge al capdavant del Mundial de Moto2 a 12 punts

Sergio García Dols, durant la carrera
Sergio García Dols, durant la carrera / Europa Press

El Gran Premi de motociclisme d'Aragó no ha sigut gens positiu per als interessos dels pilots valencians. El millor resultat ha sigut el nové lloc de Dani Holgado en la categoria de Moto3, mentre que en Moto2 cap dels cinc ha sigut capaç de puntuar.

Tot i això, Sergio García Dols, que ha tingut un cap de setmana per a oblidar amb caiguda inclosa, es manté com a líder de la classificació general. Ara bé, el pilot de Borriana veu reduït el seu avantatge al capdavant del Mundial a 12 punts, ja que el seu màxim rival, el japonés Ai Ogura, ha sumat huit punts després de finalitzar huité.

Tampoc no han tingut molta sort els altres quatre valencians de la categoria. Aron Canet, que eixia des del tercer lloc de la graella, ha patit una caiguda en les primeres voltes, que li ha impedit acabar la carrera. Jaume Masià, Jorge Navarro i Álex Escrig, sí que han travessat la línia de meta, però en posicions molt endarrerides.

Dani Holgado, nové en Moto3

En Moto3, el millor valencià ha sigut Dani Holgado, que ha finalitzat la carrera en nové lloc. Iván Ortolá només ha pogut ser dotzé i ha perdut el segon lloc en la classificació general del Mundial. Ángel Piqueras, que eixia des del quart lloc de la graella, no ha pogut finalitzar la prova per una caiguda en les primeres voltes. Per la seua banda, Vicent Pérez no ha pogut prendre l'eixida per una lesió.

També et pot interessar

stats