Sergio García torna a guanyar vora quatre anys després

El golfista de Borriol ha conquistat el LIV Golf Andalusia, després de derrotar Anirban Lahiri en el segon forat del desempat

Sergio García torna a guanyar vora quatre anys després / À Punt Esports

Sergio García ha guanyat el LIV Golf Andalusia disputat a Valderrama. Ha superat l’indi Anirban Lahiri en el segon forat del desempat. El golfista de Borriol ha trencat una ratxa de vora quatre anys sense aconseguir una victòria, i s'ha endut un botí de ni més ni menys que 4,35 milions d'euros, amb el seu primer triomf en el circuit saudita.

El valencià començava l'última jornada a set colps del líder, Lahiri, i necessitava una gran volta de golf per a tindre alguna opció de competir. Sergio García ha complit amb la seua part de l'equació i ha entregat la millor targeta del dia, amb 66 colps (–5). El borriolenc ha arribat a completar la remuntada, però un bogey en el seu últim forat, l'únic del dia, l'ha frenat en sec. Ja només li quedava esperar un miracle en forma d'una errada del seu rival. I ha arribat.

Lahiri, amb tot a favor per a proclamar-se campió, ha fallat un putt de menys de mig metre i el torneig s'ha hagut de decidir en el desempat. Esta vegada el de Borriol no ha perdonat i ha certificat la victòria en el segon forat del play-off, després de firmar un par, pel bogey del seu rival.

Sergio no guanyava des que va conquistar el Sanderson Farms Championship, del PGA Tour, l'octubre del 2020. L'anhelada victòria ha arribat quasi quatre anys després, en un escenari idíl·lic per a ell, Valderrama. Amb este triomf, ja en són quatre per a ell en este camp de Sotogrande, Cadis. En dèsset participacions allí, a més de les quatre victòries, ha acabat entre els deu millors del torneig en setze ocasions.

També et pot interessar

stats