Set atletes valencians competiran l'Europeu de Roma

Espanya estrenarà la polèmica equipació taronja, que simula una flama

L'atleta Dani Castella, al costat de diversos creadors de contingut amb el nou equipament
L'atleta Dani Castella, al costat de diversos creadors de contingut amb el nou equipament / JOMA SPORT

Thierry Ndikumwenayo, Quique Llopis, Orlando Ortega, Kevin Sánchez, Laura Méndez, Eusebio Cáceres i Fátima Diame competiran en el Campionat d'Europa a l'aire lliure del 6 al 12 de juny a l'Estadi Olímpic de Roma. Els set atletes valencians formaran part de la llista dels 86 seleccionats pel valencià Pepe Peiró.

Ndikumwenayo debutarà en un Europeu en gran, ja que participarà en les dos proves més llargues de la pista i, encara que no ha tingut temps de córrer uns 5.000 metres en condicions, arriba amb la quarta millor marca europea de l'any en 10.000 m (27 minuts i 26 segons).

Llopis arriba com el líder espanyol de l'any en 110 metres tanques després d'haver corregut en 13,26 segons, la seua millor marca fins ara, fet que el col·loca cinqué del rànquing europeu. Torna Orlando Ortega després d'un calvari de lesions, que se suma també al corredor de tanques Kevin Sánchez.

La longitud sempre ha sigut una bona via d'entrada en la selecció espanyola per als atletes de la Comunitat Valenciana i esta vegada estaran Fátima Diame, una de les saltadores del moment després del seu bronze en el Mundial de Glasgow, i Eusebio Càceres, un dels millors atletes valencians de tots els temps.

L'altra valenciana que competirà amb la selecció és Laura Méndez, una fondista que va córrer la marató en l'Europeu de Múnic i que esta vegada disputarà la mitja marató, la distància triada per la proximitat dels Jocs Olímpics.

També et pot interessar

stats