Tommy Paul doblega Bautista i s'enfrontarà a Alcaraz

El de Benlloc no ha pogut fer res davant el bon nivell del nord-americà (6-2, 7-6 i 6-4)

El de Benlloc no ha pogut fer res davant del bon nivell del nord-americà (6-2, 7-6 i 6-4)
Bautista s'ha esvarat en diverses vegades per la humitat de l'herba / Reuters

El valencià Roberto Bautista no ha pogut passar d'octaus de final de Wimbledon, ronda a la qual arribava tres anys després, en ser superat pel nord-americà Tommy Paul, que s'enfrontarà a Carlos Alcaraz en quarts de final.

El de Benlloc no ha pogut fer res davant del bon nivell del nord-americà (6-2, 7-6 i 6-4). Paul ha passat per damunt del de Bautista gràcies a un joc molt agressiu: 41 colps guanyadors, molt lluny dels 14 de Bautista.

El nord-americà és un dels tenistes més en forma de la gira després de guanyar el títol a Queen's fa dues setmanes. En total, suma nou triomfs consecutius en els tornejos londinencs.

En la pròxima ronda es veurà les cares amb Carlos Alcaraz en un enfrontament que s'ha repetit quatre vegades en els últims dos anys, amb dos victòries per a cadascú.

Badosa també cedeix en octaus

En la mateixa pista que Bautista, Paula Badosa també ha caigut este diumenge contra la croata Donna Vekic (6-2, 1-6 i 6-4), en un duel marcat per la pluja, i s'acomiada de Wimbledon, el seu millor torneig des que es va lesionar l'any passat a Roma.

La tenista espanyola ha perdut l'oportunitat d'estar en quarts de final del torneig de Londres per primera vegada en la seua carrera i d'igualar el seu millor resultat en un Grand Slam, els quarts de final de Roland Garros 2021.

Pedro Martínez, als Jocs Olímpics

La bona notícia per als valencians és que l'alzireny Pedro Martínez Portero competirà en els Jocs Olímpics de París. El valencià ha sigut inclòs en la llista d'Espanya i disputarà el quadre individual, del qual cau Pablo Carreño, que pateix una lesió muscular a la cama dreta.

No obstant això, l'asturià jugarà el campionat de dobles al costat de Marcel Granollers, tal com estava previst. En el quadre femení estarà la vallera Sara Sorribes, que també formarà parella de dobles amb Cristina Bucsa.

També et pot interessar

stats