BON DIA COMUNITAT VALENCIANA

La vallera Sara Sorribes continua brillant als Estats Units

Sorribes, en el partit de primera ronda del US Open / Peter Foley (Agència Efe)

Dos dies després de guanyar el torneig WTA 250 de Cleveland (Ohio), el seu segon títol com a professional, la vallera Sara Sorribes ha consolidat l'excel·lent moment que passa i s'ha classificat per a la segona ronda de l'Obert dels Estats Units, després d'imposar-se a la ucraïnesa Anhelina Kalinina.

Sorribes, que va pujar 40 llocs en la WTA, del 95 al 55 amb el triomf a Cleveland, ha derrotat la número 28 del món, per 6-4 i 7-5, en dues hores i 13 minuts, i s'enfrontarà en la ronda següent a la guanyadora del partit entre l'estatunidenca Katie Volynets (124) i la xinesa Xinyu Wang (53).

Les grans sorpreses de la jornada les han protagonitzades dos espanyols: Rebeka Masarova ha eliminat la grega Sakkari, número huit del món, i Roberto Carballés Baena ha deixat fora el danés Holger Rune, quart favorit.

El valencià Bernabé Zapata, per la seua part, ha vençut al nord-americà Ethan Quinn en tres sets (6-4, 6-4 i 6-3), en un partit de quasi dues hores i quart. El seu rival en la següent ronda és uns dels favorits, Novak Djokovic.