Les jugadores de l'Handbol Elx, abans d'un partit
Les jugadores de l'Handbol Elx, abans d'un partit / Twitter: @cbm_elche
Pere Conca
29 de maig 2024 - 21:15

L'Atticgo Handbol Elx ha perdut el primer punt de la final de la Lliga Guerreres en caure a Sant Sebastià davant del Super Amara Bera Bera per 30 a 26. Una roïna segona meitat ha condemnat la formació que encapçala Joaquín Rocamora.

En la primera part, els dos equips han exhibit tot el seu potencial i l'encontre ha estat molt igualat. Tot i això, el Super Amara Bera Bera ha aconseguit avantatges de dos gols en un parell d'ocasions. No obstant això, les franjaverdes, gràcies als sis gols de la lateral Tessa Van Zijl i les parades de Nicole Morales, fins a nou en la primera mitja hora, han aconseguit capgirar el marcador i arribar al temps de descans per davant en l'electrònic (11-13).

En la represa, l'Handbol Elx ha tingut molts problemes en atac i ha estat els set primers minuts del període sense aconseguir foradar la porteria local. Després d'un parcial de 4 a 1 de les pupil·les d'Imanol Álvarez, Rocamora s'ha vist obligat a demanar temps mort per a reconduir la situació. Però el camí del partit no ha variat en excés. La irrupció golejadora de la jugadora local Mariane Fernandes i l'espenta de la resta de l'esquadra local ha evitat la remuntada fins a arribar al minut 42 amb un avantatge local de quatre gols. Una diferència que ha arribat als cinc gols quan faltaven deu minuts per a la conclusió.

Les visitants ho han intentat fins al final, però sense encert i davant de la impossibilitat de superar la defensa basca. El pròxim punt es jugarà dissabte, a les 18:30 hores, en el pavelló Esperanza Lag. En cas de victòria local, els dos equips jugarien una pròrroga. La jugadora de l'Atticgo Handbol Elx Tessa Van Zijl ha sigut triada com l'MVP del partit gràcies als seus onze gols.