06.08.2024 | Les notícies de la nit

43 min.
tp

Situació complicada per al camp valencià amb la sequera, que s'agreuja un poquet més perquè s'han autoritzat restriccions en el sistema hidrològic del riu Túria. La Confederació Hidrogràfica del Xúquer i els regants han acordat reduir el consum d'ús agrícola el màxim que preveu el decret de sequera, és a dir, entre el 15 i el 20%. Venen temps complicats per a cítrics, fruitals i hortalisses. Els llauradors ja valoren si paga la pena plantar o no algunes hortalisses d'hivern.

A Catalunya, el dijous 8 a les 10 del matí s'ha convocat el ple d'investidura de Salvador Illa, però amb la possibilitat de suspendre's en cas que detinguen Carles Puigdemont. Junts es replantejarà el suport a Pedro Sánchez si arresten l'expresident català.

9 de cada 10 adolescents estan permanentment connectats a internet, i un de cada 3 xiquets, a partir dels 10 anys. La majoria no tenen limitades les hores de connexió. L'estiu, sinònim de vacances, pot convertir-se en una amenaça per als adolescents. Estes i més notícies, en el pòdcast de 'Les notícies de la nit'.

stats