17.07.2024 | Les notícies de la nit

36 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem informat de la segona jornada amb les platges del Saler tancades pel vessament de fuel. Els treballs de neteja han continuat durant tot el dia. S'han arreplegat 35 metres cúbics de residus. La gran incògnita d'este episodi continua sense resoldre's: d'on va eixir el combustible que s'ha escampat per dos quilòmetres de costa. De moment, la previsió apunta que a partir de demà es podrà accedir a les platges, però encara no s'hi permetrà el bany.

D'altra banda, estem a punt d'entrar en l'onada de calor que afectarà la Comunitat Valenciana. Un episodi en què se superaran els 40 graus en molts punts del nostre territori. La Conselleria de Sanitat ha activat els avisos per calor extrema.

La Conselleria d'Indústria alerta d'un frau relacionat amb el nou servei de les ITV. Han detectat que s'ha clonat la nova pàgina web oficial en altres que reclamen diners a canvi de fer la reserva. La Generalitat denunciarà estes pràctiques. 

En política, Pedro Sánchez buscarà negociar amb els grups parlamentaris les propostes de regeneració democràtica que hui ha exposat en el Congrés. Entre altres mesures, el pla reclama transparència als mitjans de comunicació respecte a la propietat i els seus fons de finançament. Núñez Feijóo l'acusa de voler controlar la premsa per ocultar els negocis de la seua dona. Estes i altres notícies, en el nostre pòdcast. 

stats