18.07.2024 | Les notícies de la nit

37 min.
tp

Iniciem 'Les notícies de la nit' d'este dijous molt pendents de la trobada, poc després del migdia, del cos d'una dona apunyalada en una autocaravana a Alcossebre. La Guàrdia Civil se centra en la identificació de la víctima, que té vora seixanta anys i és d'origen francés. Fonts de la delegació del govern espanyol asseguren que la dona viatjava sola i, de fet, s'havia registrat els dies anteriors en una pensió de Tarragona. La investigació està oberta i no es descarta cap línia.

També ens hem fet ressò del resultat de les primeres anàlisis del material contaminant que afecta tres platges del litoral sud de València. Unes anàlisis que apunten a una barreja de combustible i oli. Els resultats permetran afinar la recerca del vaixell causant del vessament, segons la delegació del govern. 

Sobre les negociacions de la reducció de la jornada laboral a 37,5 hores, hem contat l'anunci dels principals sindicats de convocar protestes —sense descartar una vaga general— a partir de setembre. 

De la cultura, hem estat en la primera jornada del FIB i hem repassat les mesures de seguretat d'una celebració massiva, com és este festival. 

stats