19.07.2024 | Les notícies de la nit

34 min.
tp

Els aeroports tracten de recuperar la normalitat a poc a poc, després d'un matí caòtic des de primera hora. Retards i cancel·lacions dels vols per una actualització fallida en l'empresa Microsoft que ha col·lapsat els sistemes informàtics dels principals aeroports del món. En 'Les notícies de la nit' hem estat en directe als aeroports de València, a Manises, i d'Alacant-Elx, a l'Altet, per saber l'última hora d'eixes incidències.

També hem repassat les previsions de l'oratge, en una jornada en què els termòmetres s'han enfilat per damunt de 40 graus en moltes poblacions. Sols és un aperitiu del que ens espera dissabte. I hem revisat l'estat de les platges de València afectades pel vessament d'un vaixell. Mentre continuen les investigacions, esta vesprada han saltat les alarmes per una taca sospitosa a la platja del Cabanyal, a València, que, segons les primeres hipòtesis, està formada per algues. Ha quedat tancada al bany per precaució. 

De la cultura, hem estat en la primera jornada del Zevra, un dels festivals més joves de la Comunitat Valenciana. Esta i altres notícies, en el pòdcast de 'Les notícies de la nit'.

stats