06.09.2024 | L'Agenda cultural

15 min.
tp

Suggeriments de tot tipus que trobarem de cap a cap de la Comunitat Valenciana per a disfrutar-ne durant el cap de setmana. Música, teatre, exposicions, tallers, festes... No ens ho acabarem! Així és que, paper i boli, o telèfon a la mà, per a anar anotant!

+ Començarem al teatre. Al Talia, a València, podem vore fins diumenge Tribu, una obra basada en les experiències reals d'un col·lectiu de dones esgotades del seu dia a dia. Podríem estar nosaltres en este col·lectiu! ;)

És una comèdia que pretén fer-nos reflexionar sobre com de vegades primem l'individualisme per a fer valdre les relacions socials.

Les actrius i codirectores Laura Bellés, Maria de la Pera, María Martí i Arantxa Lecumberri, interpreten dones actives en la quarantena, amb un denominador comú: estan desencantades de la vida.

Amb clau d'humor fan, com et dic, una reflexió actual de la dona i ens advertixen que "o ens cuidem nosaltres, o estem fotudes". Ens visitaran dos de les actrius: María Martí i Arantxa Lecumberri i amb elles desgranarem esta obra.

stats