13.03.2025 | "Obrim meló" amb llengua i gastronomia
29.01.2025 | “Obrim meló” i la història del restaurant mexicà Clementina
15.01.2025 | “Obrim meló” amb Noema Ortí, la cocreadora de la marca valenciana de licors i vermuts Carmeleta
18.12.2024 | "Obrim meló" de les barres amb solera, amb Bar Ricardo, Rausell i Nou Manolín
04.12.2024 | "Obrim meló": la iniciativa solidària "Des de València per a València"
20.11.2024 | “Obrim meló”: la restauració, clau en la resposta immediata davant de la DANA
23.10.2024 | "Obrim meló" i les cuines obertes
25.09.2024 | "Obrim meló" i la cuina migrant
11.09.2024 | "Obrim meló" i la gestió de restaurants, amb Carito Lourenço i Germán Carrizo
01.08.2024 | "Obrim meló": talents joves del Basque Culinary Center
04.07.2024 | "Obrim meló": el pa, una de les receptes més antigues del món
20.06.2024 | "En sèrie" i "Obrim meló", propostes audiovisuals que passen per la cuina
06.06.2024 | "Obrim meló" i com menjàvem en època medieval
23.05.2024 | "Obrim meló" i la Xina
09.05.2024 | "Obrim meló" i els llibres de cuina
25.04.2024 | "Obrim meló" amb Ximo Carrión. Arrossos tradicionals: hi ha vida més enllà de la paella valenciana