20.11.2024 | “Obrim meló”: la restauració, clau en la resposta immediata davant de la DANA
23.10.2024 | "Obrim meló" i les cuines obertes
25.09.2024 | "Obrim meló" i la cuina migrant
11.09.2024 | "Obrim meló" i la gestió de restaurants, amb Carito Lourenço i Germán Carrizo
01.08.2024 | "Obrim meló": talents joves del Basque Culinary Center
04.07.2024 | "Obrim meló": el pa, una de les receptes més antigues del món
20.06.2024 | "En sèrie" i "Obrim meló", propostes audiovisuals que passen per la cuina
06.06.2024 | "Obrim meló" i com menjàvem en època medieval
23.05.2024 | "Obrim meló" i la Xina
09.05.2024 | "Obrim meló" i els llibres de cuina
25.04.2024 | "Obrim meló" amb Ximo Carrión. Arrossos tradicionals: hi ha vida més enllà de la paella valenciana
12.04.2024 | "Obrim meló" i l'alta gastronomia
28.03.2024 | "Obrim meló" amb Ainhoa Aguirregoitia
14.03.2024 | ''Obrim meló'': Miquel Gilabert i els cuiners que tornen al poble
29.02.2024 | “Obrim meló”: la nostàlgia gastronòmica a Xile
01.02.2024 | Les notícies del matí | Segona Part