03.10.2024 | ‘El quemenjar. De la compra conscient a la cuina amb trellat’, un llibre sobre cuina saludable, popular i senzilla

28 min.
tp

El llibre ‘El quemenjar. De la compra conscient a la cuina amb trellat’ té com a objectiu facilitar-nos la tasca quotidiana de preparar el menjar. No és un llibre de receptes, però ens ensenya a cuinar, a partir d'una cuina saludable, popular i senzilla, lligada al territori, compromesa amb l'entorn, on fer ús dels productes de proximitat i de temporada, que ens vincule amb la gent llauradora, amb les ramaderes i la gent de la mar. Una guia per a cuinar senzill per a alimentar-nos alhora que tenim cura del territori i del planeta.

En parlem amb l'editor de Caliu, el segell de l'editorial de La Repartidora, que publica este llibre, Jordi Garcia Miravet; i amb dos de les autores: Jèssica Marzal López i Maria Josepa Payà Valdés, membres del col·lectiu El Llibrell.

stats