Arde Bogotá inaugura l'edició 28 del FIB

S’espera que pel festival de Benicàssim passen unes 130.000 persones

Arde Bogotà durant la seua actuació en la 28 edició del FIB
Arde Bogotá durant la seua actuació en la 28 edició del FIB / Ángel Sáez

La música ha arrancat este dijous al recinte de concerts de Benicàssim amb la veu del britànic Pete Doherty acompanyat de Carl Barât en The Libertines i amb un dels plats forts de l'estat més esperats d'esta edició, Arde Bogotá, el grup espanyol pop de major ascens i projecció dels últims anys. El públic ha omplit el recinte.

En esta edició 28 del FIB, un dels caps de cartell és la banda estatunidenca de hip-hop i pop Black Eyed Peas, que eixirà a l’escenari cap a les 3 h per a oferir els seus èxits populars a tot el món, com “I Gotta Feeling” o “Pump It”. També tocaran esta nit altres grups fixos dels festivals espanyols, com ara Lori Meyers, i cantants britàniques d'èxit en els últims anys com Jess Glynne.

Més enllà de l'escenari principal, este dijous actuen altres grups, com Veintiuno, Carlos Sadness, Xoel López, Siloé i Varry Brava.

Els fibers s'han anat aproximant al recinte bé des de les zones d'acampada, amb el particular pelegrinatge d'assistents per les zones habilitades, bé des de l’N-340, que cada any pateix les retencions de la gent que s'hi desplaça de la província de València i d'altres pobles de Castelló per a buscar aparcament.

Les 130.000 persones que s'espera que passen per les tres jornades del festival l’afronten amb l'amenaça d'una onada de calor que afectarà el territori valencià i que deixarà altes temperatures acompanyades d'humitat elevada.

També et pot interessar

stats