Directes
Ara en la televisió
TOT ÉS ART

Arranca Alacant Gastronòmica amb la previsió de superar els 75.000 visitants

En la inauguració, les xefs Najat Kaanache, María José San Román, Susi Díaz i Cristina Figueira han confeccionat un llenç comestible

Les xefs Najat Kaanache, María José San Román, Susi Díaz i Cristina Figueira juntament amb les autoritats que han acudit a la inauguració / Alicante Gastronomica

Alacant Gastronòmica ha obert aquest divendres les portes d'una edició que preveu superar els 75.000 visitants i que ha arrancat amb la confecció d'un llenç comestible a les mans de la cuinera marroquina Najat Kaanache, en una mescla de cuina i art realitzada en directe, i acompanyada de les figures femenines dels fogons com María José San Román, Susi Díaz i Cristina Figueira.

En aquesta edició, que se celebra del 27 al 30 de setembre, la fira disposa de més de 250 expositors, amb més de 400 activitats i on participaran més de 120 estreles Michelin i sols Repsol. L'organització ha plantejat l'oferta perquè cada visitant puga triar una experiència vinculada a la gastronomia i a tot el que l'envolta. Així, participar en tallers, degustacions, xarrades, ponències i classes magistrals o comprar productes a preu de fira són “alguns dels avantatges que ofereix Alacant Gastronòmica al visitant”.

Vinculat als sentits, en la inauguració ha tingut lloc “un dels esdeveniments més esperats”, com ha sigut la confecció d'un llenç comestible a les mans de la cuinera marroquina Najat Kaanache, juntament amb María José San Román, Susi Díaz i Cristina Figueira, en una obra “entre el culinari, l'artístic i la performance”.

La xef Kaanache actua com a ambaixadora del potencial gastronòmic del Marroc, que és present com a país convidat i que oferirà productes, receptes, nous cuiners i tota l'oferta que el país veí posa a la disposició dels amants de la cuina.

A més, des d'aquest divendres estan disponibles espais “poc comuns” en aquesta mena d'esdeveniments, com l'Illa de les Tapes, un racó de la fira on degustar tapes de mestres amb estrela Michelin a preus populars.

l’Alacantí Cuina Gastronomia