Bollywood roda a València i la Vila Joiosa

En la gravació índia participen diverses empreses proveïdores valencianes, igual que una vintena de professionals tècnics, més de 500 figurants i trenta actors valencians

Rodatge en el
Rodatge al Palau de les Comunicacions de València / GVA

El Palau de les Comunicacions de València, antic edifici de Correus a la plaça de l'Ajuntament, així com la casa consistorial i el municipi de la Vila Joiosa (Marina Baixa) han sigut triades com a localitzacions d'una producció de Bollywood sobre un segrest comés per una banda criminal.

El Palau de les Comunicacions acull durant esta setmana el rodatge de la superproducció de la indústria cinematogràfica índia titulada Good Bad Ugly. En el rodatge de la pel·lícula participen diverses empreses proveïdores valencianes, d'il·luminació, transports, attrezzo i decoració, al costat d'una vintena de professionals tècnics, més de 500 figurants i trenta actors valencians.

La productora índia ha triat la Comunitat Valenciana atreta pel clima, les localitzacions i la consolidada indústria audiovisual, la qual cosa suposa, segons la Generalitat, una gran oportunitat per a donar a conéixer esta regió i atraure noves inversions, relacionades tant amb l'àmbit turístic com amb l'audiovisual, ja que la indústria cinematogràfica de Bollywood té milions d'espectadors i una àrea d'influència cada vegada més gran.

És un film d'acció i suspens i tracta sobre un segrest comés per una banda criminal internacional que opera a Espanya, protagonitzat per Ajith Kumar i Trisha Krishnan, actors amb milions de seguidors en xarxes socials. Este rodatge se suma als que s'estan duent a terme en els últims mesos a la Ciutat de la Llum, com els de les sèries Venom o The Walking Dead.

Pla estratègic per a impulsar la indústria audiovisual

La Generalitat ha recordat que està treballant en l'elaboració d'un pla estratègic per a impulsar el creixement de la indústria audiovisual de la Comunitat Valenciana i convertir-la en el motor del sector audiovisual espanyol.

Té previst impulsar una Film Commission publicoprivada per a potenciar la promoció internacional i captar noves produccions, reforçar les ajudes i incentius a rodatges el 2025, i dissenyar un pla de formació adaptat als desafiaments tecnològics actuals.

Així mateix, volen crear la marca única Audiovisual Mediterranean HUB Region of València per a aglutinar tota la cadena de valor del sector audiovisual en tot el nostre territori. També, potenciar el lideratge de les productores valencianes en À Punt, catalogar juntament amb la patronal hotelera Hosbec els allotjaments i infraestructures disponibles i crear nous espais de rodatge cinematogràfics en emplaçaments diferencials.

També et pot interessar

stats