Es busquen artistes urbans per a pintar persianes de comerços i garatges en nou barris de València

Cadascú rebrà 200 euros, i el disseny més original, 500 euros addicionals

Imatge d'arxiu d'una persiana pintada
Imatge d'arxiu d'una persiana pintada / Ajuntament de València

Els i les artistes urbans de València tenen l’oportunitat de deixar la seua empremta en les persianes de comerços i garatges d’alguns dels barris més de moda i turístics de la ciutat. 

La junta municipal de Russafa, a través de l’Ajuntament de la capital del Túria, ha organitzat un concurs de decoració de persianes per a desenvolupar intervencions d'art urbà dins del territori de la junta, que es plasmarà en la decoració de deu persianes de comerços i/o garatges de comunitats de veïns que es troben dins dels barris de Russafa, Pla del Remei, Gran Via, Montolivet, Na Rovella, en Corts, Malilla, Ciutat de les Arts i les Ciències i Font de Sant Lluís.

Poden presentar-se al concurs les persones majors d’edat residents a la ciutat. Les obres hauran de ser originals, no pintades en cap altre lloc de la ciutat i no plagiades. La temàtica serà lliure, però no es poden utilitzar lletres de grafit.

Per a inscriure-s'hi, cal presentar una sol·licitud de participació utilitzant el formulari Sol·licitud sense catalogar, bé presencialment en el registre de la Junta Municipal de Russafa, o bé a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de València. A la sol·licitud hauran d'adjuntar l’esbós de l’obra que volen pintar.

Els comerços i comunitats de propietaris que hi vullguen participar han d’enviar una sol·licitud amb l’adreça de la persiana o porta que volen decorar, adjuntant una foto d'esta, i especificant-ne les dimensions. La inscripció es farà a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de València, utilitzant també el formulari Sol·licitud sense catalogar. El termini de presentació d'esbossos i inscripcions serà de trenta dies naturals a partir de l'endemà a la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València (BOP), és a dir, entre el 20 de setembre i el 19 d’octubre.

També et pot interessar

stats